KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Tarih Öğretmeni Adem DERTLİ  rehberliğinde Mesleki Teknik Eğitim Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Acil Eylem Planı kapsamında deprem tatbikat yapılmıştır.

Mrt

Kırklareli Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri alanı 12. sınıf öğrencileriyle Meslek Liseleri 'Hayata Dokunuyor Projesi' kapsamında Kırklareli Merkezde bulunan Bilal Yapıcı Özel Eğitim kurumundaki öğrencilerine saç kesimi hizmeti verilmiştir.

Mrt

Yeşilay Haftası ile ilgili danışman öğretmenler kıavuzluğunda pano çalışması yapıldı.

Şubat ayı etkinlikleri kapsamında atasözleri drama yoluyla ifade edildi.

Ock

9. ve 10. sınıfların karne törenleri yapıldı öğrencilere karneler verildi.Teşekkür ve takdir alan öğenciler belgelerini okul müdüründen aldılar.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrenciler arasında  satranç, bilek güreşi yapıldı

Ara

Dilimizin söz kaynaklarından dah çok yararlanma açısından yabancı sözcükleri kullanmamak konulu slogan ve afiş çalışması yapıldı.